Yhteystiedot

Ajanvaraus:

sähköinen ajanvarauskalenteri tai puh. 010 406 7390, teksti- ja whatsapp-viestit numeroon  050-4727488. Sähköposti: myyrmaenhoitokulma@gmail.com

Myyrmäen Hoitokulmassa sinua hoitavat koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset tarjoten laajan valikoiman eri hoitomuotoja, tarvitsitpa sitten apua kivistäviin hartioihin, oikuttelevaan selkään, kipeisiin jalkoihin, lantionpohjan toimintahäiriöihin tai raskausajan/synnytyksen jälkeisiin vaivoihin. Kysy lisää palveluistamme, autamme mielellämme!

  • Jalkaterapeutti (AMK) Tiina Priia
  • Fysioterapeutti (AMK), äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Jaana Pylväläinen
  • Osteopaatti (AMK), koulutettu hieroja, urheiluhieroja Samuli Nivala, puh. 045-2550375
  • Sairaanhoitaja, ravinto-, ja luontaishoitaja Anne Piskonen
  • Dipl. vyöhyketerapeutti Lea Valomäki 

Toivomme, että luoksemme on aina mukavaa ja kotoisaa tulla, vaikka kroppaa kolottaisi tai jalkakivut vaivaisivat!

Kulkuyhteydet ja kartta

Sijaintimme Vantaalla värikkäässä ”Myyr Yorkissa” on keskeinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Louhelan juna-aseman lähellä, osoitteessa Vuollemutka 9 A, Vantaa. Hyvien kulkuyhteyksien vuoksi meille on helppo tulla, tulitpa sitten kävellen, bussilla, junalla tai omalla autollasi. Junamatka Helsingin keskustasta Louhelaan kestää vain 17 minuuttia! Pysäköinti on mahdollista Vuollemutka 4:n As Oy Myyrinsirkun kahden tunnin asiakaspaikoille sekä läheisen Uomarinteen koulun pysäköintialueelle (24h).

Tiedoksi taksilla ja muilla kyydeillä hoitolaan tuleville:
Opasteiden mukainen ajoväylä ei ole enää käytössä. Hoitolan eteen ajetaan Vuollemutka 3:n edestä (autokoulun parkkipaikan puolelta) Myyrmäenraitille (n. 150 m), josta Toteemiaukion puolella sijaitsevan Vuollemutka 9A sisäpihalle.

Löydä reittisi perille HSL:n reittioppaan avulla.

Lähin bussipysäkki on Noropolun pysäkki.

Yhteydenottolomake

Tästä voit lähettää sähköpostia Myyrmäen Hoitokulman henkilökunnalle: