Yhteystiedot

Ajanvaraus:

sähköinen ajanvarauskalenteri

Onko sinulla kysyttävää?  Ota meihin yhteyttä soittamalla tai laittamalla viestiä joko tekstiviestinä, whatsappina tai sähköpostiosoitteeseen. Yhteystiedot näet alla. (Huomioitahan kuitenkin, että emme vastaa puheluihin hoitojen aikana).

  • Puh. 010 406 7390
  • Teksti- ja whatsapp-viestit numeroon 050-4727488
  • Sähköposti: myyrmaenhoitokulma@gmail.com

Myyrmäen Hoitokulmassa sinua hoitavat koulutetut terveydenhuollon ammattilaiset tarjoten laajan valikoiman eri hoitomuotoja, tarvitsitpa sitten apua kivistäviin hartioihin, oikuttelevaan selkään, kipeisiin jalkoihin, lantionpohjan toimintahäiriöihin tai raskausajan/synnytyksen jälkeisiin vaivoihin. Kysy lisää palveluistamme, autamme mielellämme!

  • Jalkaterapeutti (AMK) Verna Sihvonen
  • Fysioterapeutti (AMK), äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Jaana Pylväläinen
  • Sairaanhoitaja, ravinto-, ja luontaishoitaja Anne Piskonen 

Toivomme, että luoksemme on aina mukavaa ja kotoisaa tulla, vaikka kroppaa kolottaisi tai jalkakivut vaivaisivat!

Kulkuyhteydet ja kartta

Sijaintimme Vantaalla värikkäässä ”Myyr Yorkissa” on keskeinen ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Louhelan juna-aseman lähellä, osoitteessa Vuollemutka 9 A, Vantaa (sisäänkäynti Myyrmäenraitin puolelta). Hyvien kulkuyhteyksien vuoksi meille on helppo tulla, tulitpa sitten kävellen, bussilla, junalla tai omalla autollasi. Junamatka Helsingin keskustasta Louhelaan kestää vain 17 minuuttia!

Pysäköinti on mahdollista Vuollemutka 4:n As Oy Myyrinsirkun  asiakaspaikoille (2h). Käänny Myyrmäentieltä Vuollemutkaan ja talon edestä vasemmalle, aja parkkihallin taakse. Asiakaspaikkamme ovat 3 ensimmäistä paikkaa oikealla puolella.  Lisää paikkoja on myös läheisen Uomarinteen koulun pysäköintialueella (24h).

Tiedoksi taksilla ja muilla kyydeillä hoitolaan tuleville:
Opasteiden mukainen ajoväylä ei ole enää käytössä. Hoitolan eteen ajetaan Vuollemutka 3:n edestä (autokoulun parkkipaikan puolelta) Myyrmäenraitille (n. 150 m), josta Toteemiaukion puolella sijaitsevan Vuollemutka 9A sisäpihalle.

Löydä reittisi perille HSL:n reittioppaan avulla.

Lähin bussipysäkki on Noropolun pysäkki.

Advertisement