Fysioterapia

Fysioterapiaa Vantaan Myyrmäessä

Fysioterapeutti Heini Kaappola yhdistää fysioterapiassaan manuaalisen käsittelyn ja aktiivisen liikkeen. Lisäkoulutuksia hän on käynyt mm. urheilufysioterapiaan, faskiamanipulaatioon sekä kinesioteippaukseen liittyen. Lisäksi hän on suorittanut kestävyysvalmentaja-koulutuksen ja toiminut Fustra Personal Trainerina.

Faskiamanipulaation avulla voidaan hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinten vaivoja sekä toiminnallisia häiriöitä. Tarkoituksena on normalisoida faskian eli lihasten, lihasryhmien, hermojen ja verisuonien ympärillä olevan ja niitä yhteen sitovan peitinkalvon toiminta. Tämän ansiosta liikkuminen normalisoituu ja ylikuormittunut rakenne pääsee palautumaan.

Arpikäsittelyn avulla pyritään palauttamaan lihaskalvokerrosten normaali liuku toistensa välillä sekä siten poistamaan arven seurauksen tulleet kiputilat.

Lihasvoima-, liikkuvuus- ja liikehallintaharjoitteiden avulla palautetaan kehon lihastasapaino ja liikkuvuus tasapainoon. Aktiivisessa kuntoutuksessa korostuu asiakkaan oma aktiivisuus ja liikkeiden progressio harjoitusvasteen saamiseksi.

Kinesioteippausta käytetään muun muassa erilaisten kiputilojen lievitykseen, liikkeen ohjaamiseen, asennon korjaamiseen sekä turvotuksen vähentämiseen ja verenkierron lisäämiseen – osana muuta fysioterapiaa.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman!

Tervetuloa Myyrmäen Hoitokulman fysioterapiaan! Liiku – voit paremmin!

Mainokset