Raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskausajan- ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille. Se vapauttaa kehon kireyksiä ja kiputiloja, parantaa verenkiertoa ja vähentää raajojen turvotusta sekä stressiä. Raskaushieronnassa äiti tuetaan tyynyjen avulla miellyttäviin ja turvallisiin asentoihin. Hieronta on lempeää ja kehoa kuuntelevaa. Raskaushieronta sopii hyvin myös juuri synnyttäneille ja voit halutessasi ottaa vauvan mukaan tullessasi hoitoon.

60 min hieronta sisältää äidin toivomien ongelma-alueiden käsittelyä kylkimakuulla ja/tai puoli-istuvassa asennossa. 90 min hieronta sisältää kehon kokonaisvaltaisen hieronnan päästä varpaisiin asiakkaan ongelma-alueet huomioiden. Raskausviikon 38 jälkeen voidaan hieronnan yhteydessä myös lempeästi hoitaa synnytystä stimuloivia akupisteitä. Varaa aika rentouttavaan raskausajan- tai synnytyksen jälkeiseen hierontaan!

VINKKI: Erinomainen lahjaidea vauvakutsuille! Kysy lahjakorttia!

Advertisement