Raskaushieronta

Raskaushieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille. Se vapauttaa kehon kireyksiä ja kiputiloja, parantaa verenkiertoa ja vähentää raajojen turvotusta sekä stressiä. Raskaushieronnassa äiti tuetaan tyynyjen avulla miellyttäviin ja turvallisiin asentoihin. Hoidon aikana huomioidaan myös vauva. Hieronta on lempeää ja kehoa kuuntelevaa.

60 min raskaushieronta sisältää äidin toivomien ongelma-alueiden käsittelyä kylkimakuulla ja/tai puoli-istuvassa asennossa. 90 min raskaushieronta sisältää kehon kokonaisvaltaisen hieronnan päästä varpaisiin asiakkaan ongelma-alueet huomioiden. Raskausviikon 38 jälkeen voidaan raskaushieronnan yhteydessä myös lempeästi hoitaa synnytystä stimuloivia akupisteitä. Varaa aika rentouttavaan raskaushierontaan!

Erinomainen lahjaidea vauvakutsuille! Kysy lahjakorttia!